.

.

"-Seràs roure, seràs penya,/seràs mar esvalotat,/ seràs aire que s'ìnflama,/ seràs astre rutilant,/ seràs home sobre-home,/ perquè en tens la voluntat./ Correràs per monts i planes,/ per la terra, que és tan gran,/ muntat en cavall de flames/ que no se't cansarà mai./ El teu pas farà basarda/ com el pas del temporal./ Totes les veus de la terra/ cridaran al teu voltant./ Te diran ànima en pena/ com si fossis condemnat."

El Comte Arnau.

Joan Maragall.

.


dilluns, 29 d’agost de 2016

Els Emojibolos, sembla que vos han agradat...
Ontinyent, a dilluns vint-i-nou d'agost de 2016.

Ja s'han acabat les festes de Sant Agustí de Bocairent. Xim pum, gori gori, rum rum... I cadascú, com ha passat sempre perquè és llei de vida, les contarà tal i com li hagen anat.

Ja vos vam dir, tant Juanjo Alcaide com un servidor cancarrasquià que amb les nostres felicitacions diàries, el què preteníem era alegrar-vos el matí perquè emprenguéreu cada jornada amb alegria, a gust i a viure!

De totes les xarrades que ens heu fet, almenys a mi, trec que vos ha agradat la proposta. Agraïts vos quedem, segur, Juanjo i jo. No ho hem parlat encara, que temps tindrem, però aquest projecte, tan engrescador com ha estat, segur que ens portarà a alguna altra idea, i...

De moment, pels qui heu arribat tard o voleu tenir-los tots juntets, ací vos passe la col·lecció sencera.

Per cert. Basant-me en les xifres d'entrades a cada post on he publicat els emojibolos, altíssimes, el vostre preferit ha estat el Mestre, seguit del Negret i la Xiqueta. El Tort, tan simpàtic com és, ha sigut el menys seguit...